Egy tok ami minden mobiltelefon álma

Mai nap ebben a bejegyzésemben egy olyan tokot szeretnék bemutatni ami sokak kedvencévé válhat. A mobiltelefon felhasználók egyre többet tanakodnak azon milyen tokot vásároljanak készülékükhöz. Ebben a dilemmába most egy kis segítséget szeretnék adni. A mai piacon sok féle tokot lehet kapni szilikon, flip, műanyag keret és a kiválasztása mindig nagy feladatot igényel. A mai bejegyzésemben egy oldalra nyíló flip tokot fogok ajánlani ami szerintem az egyik legjobb választás. A flip tokok előnye ,hogy a mobiltelefonunkat elől és hátul is védi a telefonunkat, így az esetleges külső behatásokat tökéletesen védi. A tok fantázia neve fancy flip tok és több színben is kapható.

fancy_menta_01

A tok külseje egy érdekes kialakítású műbőr ami nem egyszerűen csak sima műbőr hanem enyhén mintázott.a telefon szélei varrottak így tartósabb mintha csak simán préselve össze ragasztják. A telefonunk hangszóró és kamera nyílásai vágottak így a telefont nem kell kivenni a tokból ha használni szeretnénk. Az elejére egy ráfordítható mágneses zárat rakta ami megakadályozza a tok szétnyílását. A tok felső részén egy fém karika van elhelyezve amibe akár egy kulcsot de gyárilag egy karpántot tudunk elhelyezni.

fancy_pink_02

A belsejében a szilikon betétet találunk amibe a telefonunkat tudjuk helyezni. A szilikon betét körül minden port és kapcsoló hely ki van alakítva. A tok másik oldalán kát kártya tartó van ahova bankkártyákat esetleg feljegyzéseket vagy névjegykártyákat tudunk elhelyezni.

Ha ezt a tokot értékelni kellene akkor egy 1-10 skálán 9-re értékelném. A tok kedvező áron megvásárolható a GSMbutikban csupán 1290ft-ért.